• -
  • nl

Call us
| Wereldgezondheidsdag 2021
07/04/2021
Dit zijn de Deinse adresjes die je goed in je vel doen zitten
Vandaag is het wereldgezondheidsdag. En in Deinze kan je op toffe zaken rekenen die er hun werk van maken om jouw gezondheid optimaal te houden. Hier zijn de lokale adresjes die je helpen goed in je vel te zitten!

Je bent wat je eet: zorg voor je maag


Gezond en toch lekker eten? De diëtisten van Eating Habits zorgen ervoor dat je geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd slaagt in een gezonde levensstijl. Ook bij E-Fit Center X Evy Gruyaert kan je terecht voor voedingsbegeleiding op afspraak en outdoor E-Fit-trainingen.


Blijven bewegen is de sleutel tot een fit gevoel


Hoewel fitnesscentra momenteel gesloten zijn, kijken Basic-Fit en Oxygen ernaar uit om je binnenkort opnieuw te mogen ontvangen. Intussen kan je veel lessen en oefeningen online vinden. Ook de yogalessen van YogaVé kan je thuis vanop een scherm volgen. 


Maar buiten bewegen is natuurlijk nog fijner. Het steeds betere weer vraagt bijvoorbeeld om gezellige fietsritjes. Alles om je tweewieler zomerklaar te maken vind je bij K-Bikes. Liever al stappend je conditie op peil houden? Loop- en wandelschoenen vind je bij Blue Globe Sports.


Is bewegen voor jou tegenwoordig iets moeilijker? Dan zijn fit- of revalidatietoestellen misschien een oplossing. De Goed Thuiszorgwinkel en LM Zorgshop staan voor je klaar.


Soms heb je meer nodig dan goed eten en voldoende beweging


De Deinse apothekers zijn er voor het ophalen van je medicatie en advies over je gezondheid en verzorgingsproducten. Je vindt vast een apotheek bij jou in de buurt.

Ackerman (Kortrijkstraat)
De Stoop (Tolpoortstraat)
LloydsPharma (Markt)
Matthys (Markt)
Tavernier (Markt)
Vervaeke (Nevele)


Vandaag heeft je lichaam het dus voor het zeggen!


Vier wereldgezondheidsdag door je lichaam op een bevorderende manier te verwennen met het juiste eten, lichaamsbeweging en de nodige oplossingen tegen kwaaltjes.




Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten