• -
  • nl

Call usAlgemene voorwaarden

Over jouw gegevens

Als bezoeker van de website kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Soms word je voor wedstrijden ook gevraagd om ons je e-mailadres te bezorgen, waarna je automatisch geregistreerd wordt voor onze nieuwsbrief.


Elke natuurlijke persoon dient een geldig en werkend e-mailadres op te geven waarvan hij of zij eigenaar is. Deinze Winkelstad is niet aansprakelijk voor het sturen van nieuwsbrieven naar opgegeven e-mailadressen waarvan de opgever geen eigenaar is.


Je kan je altijd uitschrijven voor onze nieuwsbrief via deze link.

Over onze website

Alle teksten die je op onze website terugvindt behoren tot het auteursrechtelijk eigendom van Deinze Winkelstad, tenzij specifiek anders vermeld. Beelden die ons logo bevatten werden specifiek ontworpen voor deze website en onze sociale media en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd en gebruikt worden voor andere doeleinden.


Deinze Winkelstad behoudt het recht om online informatie of website content onaangekondigd aan te passen of te verwijderen.

Over onze wedstrijden en acties

Acties of wedstrijden lopen steeds voor een bepaalde periode. Voor of na die bepaalde periode deelnemen is niet mogelijk. Deinze Winkelstad behoudt ook het recht om lopende wedstrijden en acties vervroegd te beëindigen of langer te laten doorlopen.

Indien een actie of wedstrijd een beperkte voorraad gadgets of beloningen voorziet (fysiek of digitaal), is Deinze Winkelstad niet verantwoordelijk voor een vroegtijdige beëindiging van die voorraad.

Ga naar onze privacy policy
Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten