• -
  • nl

Call us
Snack, Horeca | Pastabar La Bicyclette
17/09/2020
Deinze Winkelstad verwelkomt eerste pastabar La Bicyclette

Wat krijg je als je een liefde voor pasta combineert met een fiets aan de gevel? La Bicyclette! 

Deze week kreeg Deinze Winkelstad haar eerste pastabar. Ondernemer Chakir, een geboren en getogen Deinzenaar, blikt enthousiast terug op de voorbije dagen: “De pasta was altijd vers gemaakt en de klanten gelukkig. Ondanks corona was het een geslaagde opening.” 


In Tolpoortstraat 31 kan je vanaf nu terecht voor snelle pasta met verschillende soorten saus. Naast klassiekers zoals Bolognese en vier kazen, vind je er ook de bijzondere currysaus chicken thai, Chakirs persoonlijke favoriet. Dankzij de vier verschillende formaten, is La Bicyclette er voor de kleine en grote honger. “We houden ook rekening met wie geen gluten eet en hebben twee veganistische alternatieven”, zegt de pasta lover.


Voor de opening had de Deinzenaar beloofd om de honderd eerste pasta’s gratis te maken. Dankzij de nieuwsgierige Deinse scholieren werden dat er uiteindelijk veel meer: “Elke student die op mijn openingsdag langskwam, heeft er eentje gekregen.” Gastvrijheid en horeca maken dan ook al langer deel uit van Chakir: “Ik sta al sinds mijn tienerjaren in restaurants. Daar is mijn passie voor verse pasta ontstaan.” 


En vanwaar de naam La Bicyclette? Chakir fietst zo graag dat de Provincie Oost-Vlaanderen het perfecte model in hem zag voor een fiets-campagne


© Provincie Oost-Vlaanderen


Ben je ook zo’n pasta lover als Chakir? Volg La Bicyclette op Facebook of neem een kijkje op de website. Je vindt La Bicyclette in Tolpoortstraat 31, tussen HEMA en Hunkemöller. Je kan de zaak bereiken op het nummer +32 468 13 09 20 of door een mailtje te sturen naar info@labicyclettepastabar.com.

Foto en logo aan de top van de pagina: © La Bicyclette



Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten