• -
  • nl

Call us
Kapsalon, Schoonheid | Opening kapsalon Aluxe
28/09/2020
Nieuw kapsalon Aluxe combineert luxe met veganistische haarproducten

Vanaf deze week kan je in Deinze Winkelstad terecht bij nieuw kapsalon Aluxe. Zaakvoerster Anita ziet er haar droom door in vervulling gaan: “Na jaren ervaring bij verschillende salons en als kapster in bijberoep, leek het tijd om mijn eigen zaak op te starten.”

Anita begon haar zoektocht naar een pand meteen in Deinze: “Mijn gevoel gaf aan dat dit de juiste locatie zou zijn. Ik doe mijn boodschappen hier en kom graag iets eten en drinken in het centrum.”

Aluxe zal er zijn voor iedereen: heren, dames en kinderen. “Ik heb al enkele boekingen, maar omdat ik alleen in mijn zaak sta en graag de tijd neem voor mijn klanten, zal ik de agenda ook niet bomvol zetten. Mensen mogen er zeker van zijn dat ze zich hier op hun gemak zullen voelen”, zegt Anita.

Die mindset vind je ook terug in de naam van Anita’s zaak: “De letter ‘A’ komt van mijn voornaam en de ‘luxe’ staat natuurlijk voor wat ik mijn klanten wil aanbieden: een momentje luxueus genieten van haarverzorging.”

Dat Anita haar hart en ziel in Aluxe heeft gestoken, is te zien aan de inrichting en de producten die ze gebruikt: “Het interieur is volledig naar mijn smaak ontworpen en ik gebruik enkel veganistische haarproducten die geen parabenen en sulfaten bevatten. Al mijn haarverf is trouwens ammoniakvrij. Op die manier is alles hier goed voor het lichaam en het haar. Dat vind ik belangrijk.”

Vanaf nu kan je voor een frisse snit terecht in Kortrijkstraat 38. Anita's zaak bevindt zich recht tegenover bpost en naast interieurwinkel Torck. Boeken kan onder meer via Aluxes website of via het nummer 0490/436079.

Foto: © Aluxe



Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten