• -
  • nl

Call us
| Nieuwe zaken Deinze
07/01/2021
Nieuw jaar, nieuwe zaken in Deinze!

Cheers to the new year! We hopen dat jij en je familie gelukkig en gezond van het komende jaar zullen genieten.


Onze Deinse handelaren stralen alvast optimisme uit nu het moeilijke 2020 achter de rug is. We mogen in deze prille dagen van 2021 zelfs wat nieuwkomers in onze stad verwelkomen!

Misschien ben je intussen al langs geweest bij sushirestaurant Sushi Deinze, dat vorige maand met succes opende. Nog niet? Doe dat dan snel eens. De chef van de nieuwe zaak heeft namelijk 15 jaar ervaring. En dat betekent dus verrukkelijke sushirollen, Indische curry's en andere Aziatische heerlijkheden!


Deze week verwelkomde Deinze ook Maya Bedding, een zaak die eerder in Kuurne en Waregem te vinden was, maar naar onze stad verhuisde omdat de eigenaars hunkerden naar eigen regio. Met persoonlijk advies staat Maya Bedding je bij in het kiezen van een boxspring of matras. Leveringen aan huis zijn trouwens volledig gratis!


En dit weekend is het de opening van Precious Little Diamonds, een damesboetiek die er is voor elke vrouw, ongeacht haar maat. Na een succesvolle opstart in Wetteren, organiseerde de eigenares van de zaak afgelopen zomer een modeshow in thuisstad Deinze. We zijn enthousiast dat de boetiek nu ook een vaste waarde wordt in onze stad!


Hartelijk bedankt om onze lokale zaken het afgelopen jaar te steunen. We kijken ernaar uit om jullie ook dit jaar steeds in eigen stad te verwelkomen!




Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten