• -
  • nl

Call us
Supermarkt | Dag Deinze
20/09/2022
Nieuwe buurtwinkel in de Kortrijkstraat is een ode aan de stad
Vroege vogels kunnen vanaf nu voor hun inkopen terecht bij Dag Deinze, de nieuwe buurtwinkel in de Kortrijkstraat. Zaakvoerder Maruf Khawanja, M.K. voor de vrienden, woont al 4 jaar in Deinze en de naam van zijn zaak verwijst naar zijn liefde voor de stad. 

Maruf kwam 8 jaar geleden naar België en woonde een tijd in Gent en Assenede. Voordat hij uit Afghanistan naar hier kwam was hij leraar Engels en vertaler Engels/Perzisch voor het Canadese leger. Van zodra hij op Belgische bodem was, oefende hij diverse interimjobs uit, maar vanuit zijn wens om vooruitzichten te creëren op langere termijn, besloot Maruf om zelfstandig aan de slag te gaan met een eigen buurtwinkel.  

 

Hij koos voor Deinze “omdat hij houdt van de mensen hier en Deinze alle voorzieningen heeft van een grootstad.” Zijn oog viel specifiek op het pand in de Kortrijkstraat 27 (op de hoek met de Bisschopstraat): een ideale locatie omdat daar voordien geen andere plekken waren om je dagelijkse levensmiddelen te halen. Hoewel Dag Deinze intussen open is voor klanten, is Maruf van plan om er nog een koelcel of grote koelkasten te voorzien zodat hij ook verse groenten en fruit kan aanbieden. 

 

Voor of na je werk inkopen doen? De openingsuren van Dag Deinze laten het makkelijk toe. Zo is de winkel elke dag van 5 uur tot 20 uur geopend, behalve op dinsdagen. 


Lees meer over Dag Deinze in dit artikel van Het Nieuwsblad. 

Waar? Kortrijkstraat 27, 9800 Deinze




Volg ons
facebook_logo
Volg Deinze winkelstad ook in de zetel of onderweg.
Voornaam*
Naam*
Email*
 Ja, ik ga akkoord met de privacy policy en de algemene voorwaarden.


edit afsluiten