29
mei
2018

Deinze Winkelstad en stad Deinze pakken uit met ‘Duivels Deinze’ tijdens WK voetbal. Van 18 juni t.e.m. 15 juli 2018 wordt het Sint-Poppoplein omgebouwd tot een WK-voetbaldorp en zomerdorp Chez Popo. Een maand vol Duivels plezier staat voor de deur.

Het WK voetbal wordt in alle steden gevierd. Ook Deinze laat de WK-gekte niet zomaar aan zich voorbijgaan. Straffer nog. Niet alleen de voetballiefhebbers worden een maand lang verwend dankzij een heus WK-dorp maar ook de niet-voetbalfans worden in de watten gelegd met een hippe zomerbar Chez Popo.

Van 18 juni t.e.m. 15 juli is het Sint-Poppoplein een groot WK-dorp. Iedereen is welkom om alle WK-wedstrijden live te volgen op een professioneel ledscherm van 15m² met top resolutie. Tijdens de wedstrijden kunnen de aanwezigen de dorst lessen en de honger stillen in de talrijke kraampjes rond het plein.

De wedstrijden waarbij de Rode Duivels aan zet zijn, worden een super groot feest. Dan zijn er extra kraampjes die ingevuld worden door volgende Deinse handelaars: Donky’s, Chloe’s lounge & tapas bar, Hallepoort, De Saga, Blackbox, Het Groot Verzet, Bar & Zo, New Derby en Fstvl Deinze. Er zijn vip-bars voor bedrijven, dj’s, kinderanimatie en unieke Rode Duivels aankleding. Het WK-dorp in Deinze wordt the place to be voor groot en klein.

 

Openingsevent

Kom met je vrienden, familie, collega's, ... op 18 juni naar het WK-voetbaldorp op het Sint-Poppoplein in Deinze / Deinze Winkelstad, want om 17u spelen onze Rode Duivels hun eerste match tegen Panama! 

Op 18 juni is het de officiële opening van het WK-voetbaldorp & zomerdorp Chez Popo met een welkomstwoord van de burgemeester. De festiviteiten starten al om 12u en er is heel wat animatie voorzien, zoals bijvoorbeeld kindergrime, een vuurspuwer, een steltenloper, cheerleaders, een DJ en 11 drank- en eetstandjes!  

  • 16u00: Gratis Primus biertje aangeboden door Deinze Winkelstad tussen 16u00 en 16u30
  • 17u00: WK live voetbal Panama - België
  • 20u00: WK live voetbal Tunesië - Engeland 
  • 21u00: Tim Grand (piano/deejay) 
  • 23u00: Sluit

 

Zomerdorp Chez Popo

Ook als er geen WK-wedstrijden zijn, zomert het op het Sint-Poppplein want dan wordt het plein omgebouwd tot een zomerdorp. Naast de unieke aankleding (strand, palmtrees, strandstoelen, ...) worden er talrijke animaties voorzien: dj’s, optredens , buitencinema, beachvolleybaltornooien, handelaars- en netwerkevenementen met vooraanstaande sprekers, LET’S HAVE A LUNCH WITH (o.a. i.s.m. Aan Tafel met Amarylis en Food Bart), Apéro Sundays, … De zomerbar wordt gecoördineerd door Clement Goeminne en Louis Sollie en is in samenwerking met Deinze Winkelstad.

Het WK- en zomerdorp Chez Popo is gedurende de volledige maand gratis toegankelijk.

Dit event is tot stand gekomen dankzij de volgende partners: Carrefour, Primus, Hyundai, Poliakov, Lastrada, stad Deinze en Deinze Winkelstad.

Ontdek hier het volledige programma.