2
okt
2019

Tijdens het Weekend van de klant op zaterdag 5 en zondag 6 oktober openen handelaars massaal hun deuren en verwennen ze hun klanten met animatie of een leuke attentie. De deelnemende handelaars en hun openingsuren vind je terug op www.weekendvandeklant.be.

Maar Deinze Winkelstad haalt heel wat extra troeven naar boven om er een echt Feestweekend van te maken.

 

  • Mode Gallery

De gekende modeshow op zondag 6 oktober op de Markt van Deinze van 14.30 tot 15.30 uur is dit jaar terug één van de blikvangers. Deelnemende Deinse handelaars tonen hun wintercollectie zonder professionele mannequins, maar met de hulp van vrienden, familie, klanten, … In totaal lopen er zo een 150 mannequins mee, onder wie de burgemeester en enkele schepenen.

Een DJ en enkele percussionisten ‘Emporio de Percussion’ zorgen voor de muzikale toets, Deins dansstudio Kadanz zet de show kracht bij met dansvoorstellingen en een professionele presentatrice Justine Dejonckheere praat de show aan elkaar.
Door de samenwerking met La Strada Fashion wordt de modeshow een niveau hoger getild. Electro Mac zorgt voor een professionele fotoshoot, De Korenbloem voor planten en Wood & Stone voor extra buitenbeleving.

Lees meer

 

  • Talrijke straatanimaties

Het Weekend van de Klant staat ook garant voor straatanimatie. Op de Markt en in de Tolpoortstraat, Gentstraat en Kortrijkstraat verwennen de talrijke artiesten de consumenten met leuke acts en muziek.

 

  • Spoor Goed in Deinze Winkelstad

Om de consumenten van de randparkings naar hun geliefde winkelbestemming te brengen, schakelen Deinze Winkelstad en stad Deinze tijdens het Weekend van de klant voor het eerst de gekende trein ‘Happy Loco’ in.

Lees meer

 

  • Kunstmarkt Carré d’Art

Tijdens het Weekend van de Klant heeft ook de eerste editie van de kunstmarkt Carré d’Art plaats op de Markt van 11 tot 17 uur.

Daarna volgen er nog vier edities in 2020: op zondagen 2 februari, 5 april, 7 juni en 4 oktober (eveneens Weekend van de klant)

Lees meer

 

Weekend van de Klant is een initiatief van Unizo en Comeos in samenwerking met Elektro Mac, Wood & Stone, Deinze Winkelstad en stad Deinze.

Winkel, beleef en feest in Deinze Winkelstad!