20
sep
2018

Sunday Shopday (Comeos), Deinze Winkelstad en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan, voor het tweede jaar op rij, de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Tijdens dit weekend werken handelaars, steden en gemeenten samen om de klanten twee onvergetelijke shopdagen te bezorgen en uiteraard neemt Deinze ook deel aan dit jaarlijks initiatief.

Op zaterdag 6 en 7 oktober openen de handelaars massaal hun deuren en worden de klanten verwend met heel wat promoties, acties en leuke extra’s tijdens het Weekend van de klant.
De deelnemende handelaars en hun openingsuren kan je terugvinden op www.weekendvandeklant.be.

Straatanimatie op zaterdag 6 oktober

Naast de talrijke verwenmomenten door de handelaars kunnen de shoppers op zaterdag genieten van de straatanimatie in de Kortrijkstraat, Gentstraat, Georges Martensstraat en Stationsstraat.

Van 14u00 tot 16u00 vrolijken de volgende artiesten de straten op: Tom, Tom & De Bombardon ; Duo Lava Queens ; Kip van Koekoe ; Hoed Hespeeld ; Le Grand Sextuor

 

Gratis rit met een paardenkoets of op een circuspaard op zondag
Op zondag 7 oktober animeert het circuspaard Fabe groot en klein. Tussen 14u en 17u zal Fabe talrijke trucs tonen aan het publiek zoals shaken, steigeren, bokken, pirouette, knielen, liggen...en nog veel meer. Geef haar dus zeker een bezoekje tussen 14u tot 17u in de Tolpoortstraat (Op het pleintje tussen Globetrotter en Basic Fit).

Naast dit spectaculair optreden, mogen de kinderen ook genieten van een gratis rit op Fabe.

Zit je liever in een paardenkoets? Dat kan ook. In de Tolpoortstraat staan er immers koetsen die de klanten een gratis rit aanbieden. Fun verzekerd voor het ganse gezin.

 

Gratis parkeren

De klanten kunnen het volledige weekend zorgeloos winkelen dankzij de gratis parking in Deinze Winkelstad.

 

Weekend van de klant is een initiatief van Unizo en Comeos in samenwerking met de Deinze handelaars, Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Nieuwsblad, Joyn en KBC