29
aug
2019

Op Autovrije Zondag 22 september organiseren stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad de tweede editie van het BK loopfietsjes op de Markt.

De eerste editie van het BK loopfietsjes in 2018 was meteen een voltreffer met maar liefst 250 deelnemers. Stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad organiseren dit jaar de tweede editie van Belgisch kampioenschap loopfietsjes voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Het parcours bedraagt 200 meter en gaat van start op de Markt van Deinze, ter hoogte van de Gentpoortstraat.

De inschrijvingen starten ter plaatse vanaf 14.30 u. Deelname is gratis, maar de deelnemers moeten wel zelf hun loopfietsje meebrengen. De wedstrijd start om 16 u.

Alle deelnemers krijgen een coole goodiebag en een medaille. Bovendien worden er twee loopfietsjes (Early Rider) ter waarde van € 330 verloot.

Er wordt in volgende categorieën gereden:

  • 2-3 jaar (geboortejaar 2016-2017) – eerste kleuterklas
  • 4 jaar (geboortejaar 2015) – tweede kleuterklas
  • 5 jaar (geboortejaar 2014) – derde kleuterklas

 

De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met volgende partners: Deinze Winkelstad, stad Deinze,AD Delhaize Deinze, Hokus Pokus Toverbol, Kdkes, Kids Adventure, Zuskus, Crealief, Molders, De Speelvogel, Letters & Co en Hema.