25
apr
2019

We pakken uit met een verwenbon voor Moeder- en Vaderdag! Mama’s en papa’s zullen niet alleen kunnen genieten van hun cadeautje, maar ze worden ook extra in de watten gelegd met een beleefevent op zaterdag 6 juli 2019 in zaal Souplex. 

Vorig jaar lanceerden we al een vader- en moederdagactie gekoppeld aan een afzonderlijk beleefevenement. Dit jaar gaan we nog een stapje verder en organiseren we voor zowel voor de vaders als voor de moeders een verwenmoment op dezelfde dag en locatie maar in twee verschillende zalen in zaal Souplex (Bisschopstraat 6, 9800 Deinze).

 

Krijg een gratis Verwenbon

Koop op vrijdag 10 mei of zaterdag 11 mei een moederdaggeschenk bij een handelaar in Deinze en je ontvangt een originele verwenbon. Mama’s kunnen met deze bon deelnemen aan het unieke beleefmoment in zaal 1 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019.

Er zijn tal van gratis activiteiten voorzien tussen 9 uur en 13 uur, zoals een maquillage met fotoshoot, koffie en thee, kleuradvies, smoothies, ontbijtkoeken, een nek- en hoofdmassage, yogaworkshops, tips voor gezond eten en drinken, …

 

Koop op vrijdag 7 juni of zaterdag 8 juni een vaderdaggeschenk bij een Deinse handelaar en je ontvangt ook een verwenbon. Papa’s krijgen met deze bon een leuk verwenmoment in zaal 2 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019.

Tussen 9 uur en 13 uur kunnen ze genieten van een biertje, een rugmassage, koffiekoeken, op de koffie met een bekende Deinzenaar, fiets- en reistips, een barbier, een krant, broodjes en worsten, …

 

Kortom: een unieke onvergetelijke dag zowel voor de papa’s als voor de mama’s.

VZW Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Opel Dhont Deinze, Carrefour Market Deinze, Elektro Mac, Poliakov Vodka en Primus Haacht ondersteunen beide initiatieven.