22
mei
2019

We pakken uit met een verwenbon voor Vaderdag! De papa’s zullen niet alleen kunnen genieten van hun cadeautje, maar ze worden ook extra in de watten gelegd met een beleefevent op zaterdag 6 juli 2019 in zaal Souplex. 

Vorig jaar lanceerden we al een vader- en moederdagactie gekoppeld aan een afzonderlijk beleefevenement. Dit jaar gaan we nog een stapje verder en organiseren we voor zowel voor de vaders als voor de moeders een verwenmoment op dezelfde dag en locatie maar in twee verschillende zalen in zaal Souplex (Bisschopstraat 6, 9800 Deinze).

 

Krijg een gratis Verwenbon

Koop op vrijdag 7 juni of zaterdag 8 juni een vaderdaggeschenk bij een Deinse handelaar en je ontvangt een verwenbon. Papa’s krijgen met deze bon een leuk verwenmoment in zaal 2 in Souplex op zaterdag 6 juli 2019.

Tussen 9 uur en 13 uur kunnen ze genieten van een biertje, een rugmassage, koffiekoeken, op de koffie met een bekende Deinzenaar, fiets- en reistips, een barbier, een krant, broodjes en worsten, …

 

Kortom: een unieke onvergetelijke dag zowel voor alle papa’s.

VZW Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Opel Dhont Deinze, Carrefour Market Deinze, Elektro Mac, Poliakov Vodka en Primus Haacht ondersteunen beide initiatieven.