27
nov
2018

Zet jouw zaak op het goede spoor! 

CAAAP combineert groen wonen met alle voordelen van een stad in het centrum van Deinze. Op het voormalige bedrijfsterrein van ‘Bouw- en Interieurmarkt Van Kerkhove’ worden verscheidene deelgebouwen opgetrokken die georganiseerd zijn rond een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van HanGare.

De site is gelegen in het binnengebied tussen de Stationsstraat en de Achiel van Eechautestraat en is vanuit 3 zijden bereikbaar. Door de centrale ligging wordt HanGare een nieuwe ‘place to live’.

De locatie kent een rijke geschiedenis omwille van de lokale verankering met de stad.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een zaak te starten in HanGare.

De commerciële ruimtes op het gelijkvloers met een directe toegang tot het Statieplein of Tolpoortstraat  zorgen voor een extra dynamiek en vullen de winkels en restaurantjes in de omgeving mooi aan.

De winkelruimte gelegen op de Kortrijksesteenweg 35 wordt TE KOOP aangeboden voor € 140.000 (exl. aankoopkosten). Deze ruimte is instapklaar, geschilderd, voorzien van een keuken, toilet, kleine berging. De winkelruimte is beschikbaar vanaf 2019. Er is ook een parkeerplaats inbegrepen, die bereikbaar is via Machelenbinnenweg.