15
mei
2018

Voor de derde keer op een rij organiseert Deinze Winkelstad een ‘Happy Daddy’-actie rond vaderdag, waarbij de vaders extra verwend worden. De actie is eenvoudig: iedereen die een vaderdaggeschenk in Deinze Winkelstad heeft gekocht en die een Happy Daddybon heeft ontvangen, krijgt een uitgebreid ontbijt op zaterdag 23 juni op het Sint-Poppoplein in het zomerdorp Chez Popo van 09u00 t.e.m. 12u00.

Het doel van de campagne was klanten stimuleren om een vaderdaggeschenk te kopen bij een Deinse handelaar en de vaders nog eens extra verwennen met een leuk event achteraf. Wie een vaderdaggeschenk kocht bij één van de Deinse handelaars op vrijdag 8 of zaterdag 9 juni 2018 kreeg een gratis Happy Daddy breakfastbon mee naar huis.

Met deze bon worden de vaders verwend met een uitgebreid ontbijt op zaterdag 23 juni op het Sint-Poppoplein. Op dat moment is het plein immers omgetoverd tot de zomerbar ‘Chez Popo’. De ideale omgeving om vaderdag een tweede keer te vieren. Bovendien wordt de WK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië om 14u00 ook uitgezonden op het professionele ledscherm op het Sint-Poppoplein.    

Dit initiatief is tot stand gekomen dankzij de partners Primus, Poliakov, Hyundai, Carrefour, ‘t Fonteintje, stad Deinze en Deinze Winkelstad.