20
feb
2020

In het laatste weekend van februari (en de eerste zondag van maart) verandert de Tolpoortstraat in een waar bloemen paradijs. Niet minder dan 4.000 kleurrijkevoorjaarsbloeiers en planten zullen vanaf vrijdag 28 februari de straat opfleuren en ook de etalages in de straat worden door de handelaren van de straat in een sfeervol en kleurrijk lente thema gestoken.

"Met deze actie willen we niet enkel onze straat in de bloemen zetten maar ook alle klanten", zegt Bart Debbaut van Pralinja. Klanten die tijdens deze actie langskomen mogen namelijk een bloemetje of plantje uitkiezen en meenemen*. "We hopen om zo de lente uit te dragen over groot Deinze en omstreken en dit vanuit de Tolpoortstraat".

Voor deze mooie actie sloegen alle handelaren in de straat de handen in elkaar. Een initiatief dat ook meteen door VZW Deinze winkelstad werd omarmd en ondersteund. "Dergelijke initiatieven juichen we toe", zegt Hans D’Hulster, voorzitter van VZW Deinze winkelstad. "We kunnen vanuit de VZW tal van activiteiten bedenken maar een actie is zoveel sterker als deze vanuit de handelaren zelf komt".

In totaal nemen er niet minder dan 27 handelaren deel aan deze lente actie. Keuze genoeg dus voor een gezellige shopping dag met als extraatje mooie lentebloemen voor in de tuin of op het terras.

Deelnemende handelaren: Belcoprint, New Jewel, Braavo, Hema, Marie Millart, Hunkemöller, Imago, Hans Anders, Dominique, Pralinja, Grusenmeyer Men, As Repair shop, Pearle, Parfumerie Decaluwé, Tom Poes, Monthur, Vergeten verlichting, Moden Gaby, Grusenmeyer Lady, Lawrence House, KDKes, Spazio, Martiline, Nancy Store, De Standaard, Magino, Zuskus.

 

* Zolang de voorraad strekt.

 

Voor meer info neem contact op met