19
mrt
2018

Om jonge, gedreven ondernemers te motiveren een eigen zaak te beginnen heeft Deinze Winkelstad in samenwerking met Stad Deinze een communicatiecampagne opgestart met als slogan 'Start je droomzaak in Deinze'. 

Sinds het begin van de campagne, in 2017, zijn er 38 nieuwe handelaars bijgekomen en dinsdag werden opnieuw zeven nieuwe handelszaken voorgesteld. Benieuwd welke handelszaken je binnenkort kan bezoeken? Ontdek ze hieronder: 

  • Elektro MAC

De bekende foto-, video- en elektronicahandel MAC zal vanaf oktober verhuizen naar een pand op de Markt 106-108. Momenteel is de handelszaak gevestigd aan de Martinuskerk van Petegem. De verhuis is een bewust keuze van zaakvoerder Geert Schobben om de verdere groei van de zaak mogelijk te maken. 

  • Pralinja Valentino Chocolaterie

De nieuwe handelszaak zal officieel opengaan op 17 april en kan je vinden in de Tolpoortstraat 55. Je zal er terecht kunnen voor verse, handgemaakte pralines. Anja Stevens, de zaakvoerdster, maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en je zal er ook unieke chocoladecreaties kunnen ontdekken. 

  • The Next Whisky 

Stijn Goemaere opent boven de bestaande zaazk 'Charlie's World' een nieuwe zaak 'The Next Whisky' (Kortrijkstraat 15). De nieuwe speciaalzaak legt de focus op een uitgebreid aanbod whisky's. Heb je altijd al eens een whiskytasting willen meemaken? Dan ben je hier ook aan het goede adres. 

  • Foodbart

Een beetje verder in de straat, Kortrijkstraat 4, zal je de nieuwe zaak van Bart Vandekerckhove kunnen vinden. Je zal er terecht kunnen voor gezonde salades en unieke hamburgers. Bart leerde de kneepjes van het vak via zijn ouders die samen de zaak 'Chicken Masters' leiden. 

  •  Remmerie's

De zaak van Patrick Remmerie zal op 31 maart de deuren openen en zal te vinden zijn in de Tolpoortstraat 100, met toegang langs de Dierenkoststraat. De zaak biedt een uniek alternatief voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld een bureau dat in een slaapkamer verandert. 

  • Vanty Design

Op de Markt 113 kan je sinds kort terecht in de nieuwe zaak van Sylvia Van Tieghem. Zijn openede een zaak voor dameskleding, schoenen, lingerie, handtassen en juwelen. Je kan er terecht voor de laatste nieuwe modetrends. 

  • Dewa Sport 

Dewa Sport opende net buiten het centrum, langs de Gentsesteenweg 162, een derde vestiging van de fietsspeciaalzaak. 

 

Foto: JDV